Ajankohtaista

Kaikki ovat tervetulleita asiakkaiksemme!

Haluamme helpottaa elintarvikehankintoja näin koronaepidemian aikana, joten kaikki ovat tervetulleita asiakkaiksemme – myös yksityishenkilöt!
Tarjoamme elintarvikkeita tilausmyyntinä hiukan erilaisena valikoimana ja isommissa myyntierissä kuin tavanomainen ruokakauppa.  Ostoksesi voit noutaa valmiiksi pakattuna varastoltamme Kuusjoelta tai saat ne kotiinkuljetettuna toiminta-alueellamme (Salon seutu, Turun alue, Lohja). Tilaa elintarvikekuljetus vaikka isovanhemmillesi!
Tarjolla on uusimpien Hyvää Patulta -lehden ja Patu kampanjatuotteet -katalogin tuotteet. Kummatkin löydät tältä sivulta. Kuvastotuotteitten lisäksi voit ostaa perusvalikoiman hedelmiä ja vihanneksia; jäävuorisalaattia, banaania, paprikaa, tomaattia, kurkkua, appelsiinia yms. Kysy lisää myynnistämme! 

Tilausohjeet: valitse haluamasi tuotteet ja meilaa tilaus@kimmonvihannes.fi, tai soita 02 727 4400. Ilmoita tilauksessasi tuotteen tuotenumero ja haluamasi määrä, nimesi, toimitusosoite tai noudatko tilauksen, sekä toimituspäivä tai noutoaika. Noutaa voi arkisin klo 8-16. Maksutapa käteinen tai kortti, ilmoita tilauksessasi myös maksutapa. Kotiinkuljetus 12,40 e sis. alv. Tilausrytmi 48 h eli kun tilaat tänään, saat tuotteet ylihuomiseksi. Huom! Myymme vain tilausmyyntinä. 

Tiedote koronaviruksen vaikutuksesta toimintaamme

Toimintamme jatkuu normaalisti, ilman vaikutuksia asiakastoimituksiimme tai -palveluumme ainakin toistaiseksi. Seuraamme jatkuvasti epidemiatilanteen kehittymistä ja varaudumme mahdollisiin tarvittaviin muutoksiin toiminnassamme.
Toimittajiemme toimitusvarmuus on pääsääntöisesti hyvä, tarpeen mukaan korvaamme mahdollisia puutteita valikoimassa vaihtoehtoisilla tuotteilla. 
Normaalistikin noudatamme elintarvikkeitten käsittelyssä hyvää hygieniaa, jota on tilanteen takia entisestään tehostettu. Suurin osa toimistoväestämme tekee tällä hetkellä etätöitä.
Voitte siis luottaa siihen, että Patu-palvelutukkunne palvelee teitä tuttuun luotettavaan tapaan!

Patu kampanjatuotteet 5-8/2020

Klikkaa kuvaa ja tutustu kesän parhaimpiin tarjouksiin!
 

Hyvää Patulta -lehti huhti-toukokuu/2020.

Klikkaa kuvaa ja lue lehti!

Hyvää Patulta -lehti helmi-maaliskuu 2020

Klikkaa kuvaa ja lue lehti!

 

 

Hyvää Patulta -lehti loka-joulukuu 2019

Klikkaa kuvaa ja lue lehti!

 

Hyvää Patulta -lehti elo-syyskuu 2019
Klikkaa kuvaa ja lue lehti!


 

 

Hyvää Patulta -lehti huhti-toukokuu 2019

Klikkaa kuvaa ja lue lehti!

Hyvää Patulta -lehti helmi-maaliskuu 2019

Klikkaa kuvaa ja lue lehti!


 

Hyvää Patulta -lehti loka-joulukuu 2018

Hyvää Patulta - lehti elo-syyskuu 2018

Hyvää Patulta -lehti huhti-toukokuu 2018